Szoftverfejlesztés

Programozás, alkalmazás fejlesztés

Rendszert tervezni és azt kivitelezni öröm. Nekünk legtöbbször szórakoztató feladat is, nem csak a megélhetésünk. Ehhez két dolog kell: jó programozók és jó ügyfelek szerencsés találkozása.

Szívesen megismerjük elképzeléseit és megmondjuk el tudjuk-e készíteni

Szeretünk programozni JAVA, Objective-C, Swift, C, Delphi, PHP, JavaScript nyelveken. Ismerjük a HTML5 és CSS3 jelöléseket. Ha pedig a feladat úgy kívánja írunk gépi kódot vagy megtanulunk gyorsan egy új programozási nyelvet. Használunk relációs, nosql és newsql adatbázisokat. Értünk hozzá és szeretjük magunk üzemeltetni az alkalmazásainkat kiszolgáló Linux vagy Windows rendszereket.


Mikor válasszon minket?

Van egy kialakult elképzelése

Az elképzelést szívesen leírja, rajzokkal illusztrálja. Semmiképpen sem tudományosan vagy szakmai szinten, elég a saját szavaival, összeszedetten.

Tudja mennyi pénzből gazdálkodhat

Bátran mondja el nekünk mekkora a kerete. Azon túl, hogy a pénz motiválja a fejlesztőt, Ön már úgyis készített erre vonatkozó becslést. A becslés ismerete nekünk segít megismerni Önt, mint megrendelőt. Ha kevesebből is ki tudjuk hozni, azt jelezzük. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a keret túl kicsi, csökkentett funkcionalitásra teszünk javaslatot.

Időre akar elkészülni

Ha most kérne 20 ajánlatot, abból lenne néhány olyan cég vagy lelkes magánember, aki soha nem készítené el a projektet, néhány aki túl sokat késne vele, és néhány aki csak kicsit. Az a nehezítés, hogy az ajánlatra nem lesz ráírva, ki melyik kategória. Mi nem árulunk zsákbamacskát, mi azok vagyunk, akik legfeljebb egy nagyon kicsit késnek, mert rengeteg dolgot csinálunk egyszerre, ezért célszerű 1 héttel korábbi időpontot mondania határidőnek. ;)

Lépjen velünk kapcsolatba most