Rendszerfelügyelet

Rendszerfelügyelet Debrecen - IT infrastruktúra üzemeltetés

Debrecen rendszergazda szolgáltatása 100%-os elégedettségi garanciával

Cégünk több éves tapasztalata alapján jól tudjuk a rendszergazda bizalmi pozíciót tölt be minden cég életében, amit ki kell érdemelni. Ma már csak olyan szakértői céget érdemes megbízni, aki garanciát is vállal munkájára.

Tegye próbára cégünk által nyújtott rendszerfelügyeleti szolgáltatást, és amennyiben mégsem lenne elégedett, akkor ingyen dolgoztunk az Ön számára.

Miért minket válasszon?

Helyben vagyunk. Ha Debrecenben vagy Hajdú-Bihar megyében letelepült cége van, olyan szakértő céget keressen, aki a rendszergazda tevékenységét Debrecen vonzáskörzetében végzi, tehát elérhető egy hiba esetén és gyorsan kivonul.

Garanciát adunk. Amennyiben Ön számára nem megfelelő színvonalú az általunk nyújtott rendszergazda szolgáltatás, akkor az adott havi rendszerfelügyelet díját nem kell kifizetnie.


Garantált 1 órán belüli kiszállás

A hiba bejelentésétől számított 1 órán belül kiszállunk Debrecen területén a kiemelt rendelkezésre állást igénylő ügyfeleinknél. Gyakorlatunk szerint sürgős esetben azonnal elindulunk.

Nincs kiszállási- és óradíj

Abban vagyunk érdekeltek, hogy jól működjön a rendszere, ezért bevállaljuk, hogy bármennyi kiszállásunk és munkánk is legyen Önökkel kapcsolatban, a havidíjon felül nem számítunk fel se óradíjat, se külön munkadíjat, se kiszállási díjat.

7/24 órás szerver monitoring

Az év 365 napján 7/24 órában figyeljük szervereit, hogy megelőzzük a kimaradásokat. A gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb meghibásodás így megelőzhető.

Tervezhető költségek

Egy fix havidíjért biztonságban tudhatja informatikai rendszereit. Egyből visszanyerheti azt az időt, amit eddig a karbantartási munkák menedzselésére fordított, megtakarítva a bekerülési költség többszörösét.

Rendszerfelügyelet Debrecen és Hajdú-Bihar megye területén teljesíthető.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket most